案例
1986设计-黎俊
2020-12-22
48320
1986设计 | 一堵悬挑隔断墙,解放了餐厅局促感!
户型:四室 面积:120m²
位置:长沙市
风格: 现代、北欧
1986设计 | 一堵悬挑隔断墙,解放了餐厅局促感!
要对每一个明天,
怀有恰到好处的期待!
For every tomorrow,
With just the right amount of anticipation!
· 玄关
鞋柜穿鞋凳的置入,给屋主的使用带来更多的便捷。nTheShoeArkWearstheshoestooltoputin,theusethatbringsmoreconvenienttohouseholder.
· 客厅
客厅悬挑的电视柜设计给空间的尺寸得到了释放,简约的几何造型更有层次。nThelivingroomoverhangsthetelevisioncabinetdesigntothespacesizeobtainedtherelease,thecontractedgeometrymodellinghasthelevel.
角落的艺术摆件给客厅以更加轻松的氛围。nTheArtPiecesinthecornergivethelivingroomamorerelaxedatmosphere.
· 厨房
操作台的高低设计更加符合屋主的使用。nTheheightoftheoperationtableisdesignedtomeettheneedsoftheowner.
· 餐厅
通过悬挑的隔墙原本厚重的墙体反而不那么笨重,廊道部分的空间也完全没有压迫感。书房的隔断玻璃材质在视觉上也让餐厅空间的面积得以扩大。nInsteadofbeingheavyandheavy,theoriginalwallthroughthecantileveredpartitionisnotsoheavy,andthespaceinthecorridorsectioniscompletelyfreefrompressure.Thepartitionofstudyglassmaterialisqualitativealso
客餐厅在设计上尽可能不吊顶,所以在照明上运用明装射灯,增加灯光氛围。nDiningroominthedesignoftheceilingasfaraspossible,sointheuseoflightingontheinstallationofspotlights,increasedlightingatmosphere.
· 卫生间
· 卧室
主卧整体色调统一,更为繁琐的装饰,对于屋主而言,我们希望每一个空间的呈现效果都能舒缓屋主上班归来的疲惫感。nMasterbedroomoveralltoneunity,morecumbersomedecoration,fortheowners,wehopethatthedisplayofeachspacecanrelievetheownersofthefeelingofexhaustionfromwork.
· 书房
清晨微风拂起轻纱,冬日的阳光洒进温暖。或在这儿办一会儿工作,或在这儿看一会儿书,享受阳光带来的温暖。nTheearlymorningbreezewhisksthelightgauze,thewintersunlightsprinklesintothewarm.OrWorkhereforawhile,orreadhereforawhile,toenjoythewarmthofthesun.
· 儿童房
· 阳台
一把摇椅,一本书,享受这午后的漫漫时光.nArockingchair,abook,enjoythelongafternoontime.
· 走廊
悬挑的隔墙储物柜也提高了廊道的采光度。nCantileveredpartitionwalllockersalsoenhancethecorridorlighting.